Haber Detayı
07 Ocak 2010 - Perşembe 00:00
 
“BABA”DAN “OĞUL”A KÖTÜ SÜRPRİZ
Güncel Haberi


Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’u Ankara’da ziyaret eden ve kamuoyuna “Baba Oğul gibiler” şeklinde yansıtılmaya çalışılan Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız görevden alınarak yerine Yıldız’ın yıldızının hiç barışmadığı Fevzi Canbaz ilçe başkanı olarak atandı.



Belirtiyorum.com Haber Sitesi farkı yaşandı.

31 Ekim 2009 tarihinde yapılan Anap-DP birleşme kongresinden 1 hafta önce DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’u makamında ziyaret eden DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, MKYK eski Üyesi Orhan Bozkurt ve eski ilçe yöneticilerinden Kamil Şener’in bu ziyareti Yıldız’ın basın danışmanı tarafından kamuoyuna  “Yıldız ve Cindoruk baba-oğul gibi” başlıklı bir haberle servis edilmiş ve haberde “İkili arasındaki sıcaklığı görenler ‘Baba-oğul gibiler’ demekten kendini alamadı” gibi ifadelere yer verilmişti. Haber siteniz bir çok basın yayın kuruluşu gibi çok abartılı bu haberi bu şekliyle kullanmamış ve “KÖRFEZ DP, CİNDORUK’U ZİYARET ETTİ” başlığı ile vererek abartıya kaçmamıştı. Son yaşanan gelişmeler ile Belirtiyorum.com haber sitesi farkını da ispatlamış oldu.

Yıldız görevden alındığını basından öğrendi

Veli Yıldız görevden alındığını bir yerel gazetede bu konuda haber çıktıktan sonra kendisini arayan aynı gazetenin muhabirinden öğrendi. Yıldız’ın görevden alındığını ve yerine Fevzi Canbaz’ın atandığını öğrendiğinde çok şaşırdığı da belirtiliyor.

DP Körfez İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Fevzi Canbaz ile görüşen haber ekibimize Canbaz, “Ben görev istemedim, genel merkez tarafından bu göreve layık görüldüm. Görev bana tebliğ edildi ve görevimize başlayarak yönetim kurulumuzu oluşturduk. Önümüzdeki günlerde görev teslimi yapacağız. Görevi benim almamı genel merkez ve il başkanımızın özellikle istediğini de biliyorum ve yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum” dedi.

Canbaz’a atandığı yeni görev ile ilgili tebliğ edilen yazıda şu ifadelere yer verilmiş;

“31 Ekim 2009 tarihinde yapılan Anavatan Partisi ile Doğru Yol Partisi birleşme kongresinde alınan karar çerçevesinde Kocaeli ili Körfez İlçe Başkanlığı görevini yürütmek ve yönetim kurulunu oluşturmak üzere Fevzi Canbaz görevlendirilmiştir.

Ahmet Uyanık                                      Baki Mert
Teşkilat İşlerinden Sorumlu               Teşkilat İşlerinden Sorumlu
Genel Başkan Yardımcısı                  Genel Başkan Yardımcısı


Fevzi Canbazın oluşturduğu yeni yönetim kurulunda şu isimlere yer verildi

Erdoğan KOÇ, Kadri SÖNMEZ, Hakan ERGİN, Fuat ÇAKIR, Halil ŞENER, Mahir AKAR, Tarık KIR, Mehmet DEMİRHAN, İsmet YAYLA, Fesih ADIYAMAN, Mehmet ATİK, Uğur Mutlu ULUSİNAN, Nihat EŞOL, Aydan KARACA, Cem KAPLAN, Kader TÜRKKÖLESİ, Ömer DİLEK, Remzi MALLI, Asım KAYA, Uğur NURCAN, Hasan Basri ÇATAL, Mehmet Ali ÜNSAL, Vedat SEZER, Harun GÜNEY, Murat ATEŞ, Ahmet KİRAZ, Ufuk MANSUROĞLU, Taner SARIÇAYIR, Nevzat KASA, Mehmet AK, Ömer İŞİM,  Sare VAROL, Sedat UYANIK, Birol MENGÜ, Sebahattin DİNÇLER, İbrahim ALKAN, Mustafa BİLİR, Fikri AKSOY, Bahar KARTAL

Körfez'de hareketli günler bekleniyor

Körfez ilçede siyasi partiler tarafından yapılan muhalefet anlamında en çok öne çıkan parti MHP olduğu ve özellikle CHP içinde yaşanan çalkantılar nedeniyle ilçe siyaset arenasında CHP'nin pek yer almadığı, DP'nin ise yerel anlamda muhalefet etmediği özellikle son zamanlarda çok konuşuluyordu. Tam bu süreçte DP Körfez ilçe başkanlığına sert tavırları ve açıklamaları ile dikkat çeken Fevzi Canbaz'ın atanması bundan böyle Körfez siyasetinde çok hareketli bir sürecin de başlayacağı şeklinde yorumlandı.



Kamuoyuna “BABA-OĞUL GİBİ” şeklinde yansıtılmaya çalışılan Cindoruk ve Yıldız hakkındaki yerel basında geniş yer verilen haber şu şekildedir;

“YILDIZ VE CİNDORUK BABA-OĞUL GİBİ

Orhan Bozkurt ve Kamil Şener'le birlikte Ankara'da ziyaretlerde bulunan DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız'la genel başkan Hüsamettin Cindoruk arasındaki sıcak diyalog dikkat çekti. İkili arasındaki sıcaklığı görenler "Baba-oğul gibiler" demekten kendini alamadı


DEMOKRAT Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, önceki gün partisinin genel başkanı Hüsamettin Cindoruk'u makamında ziyaret etti. Yıldız'a bu ziyaretinde eski MKYK Üyesi Orhan Bozkurt ve eski ilçe yöneticilerinden Kamil Şener de eşlik etti. Cindoruk'a İzmit'in sembolü pişmaniyeden hediye eden ilçe başkanı Veli Yıldız, Cindoruk ile birlikte yeni bir döneme girdiklerini ve oluşumun tamamlanmasının ardından Demokrat Parti'nin Türkiye'de yeniden iktidara geleceğine inandığını vurguladı.

CİNDORUK, BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR TECRÜBEDİR

Özellikle Hüsamettin Cindoruk'la arasındaki sıcak diyalog dikkat çeken ilçe başkanı Veli Yıldız, “Sayın Cindoruk ile birlikte partimiz yeniden bir yapılanmaya girdi. Güçlü bir şekilde teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Var olan potansiyelin yeniden canlanmaya başladığını görebiliyoruz. Bu durum birleşmelerin tamamlanmasından sonra daha da gelişecek. Buraya Sayın Cindoruk'la birlikte olmaya, kendisinin fikirlerinden faydalanmaya geldik. Bizim için kendisi hem bir genel başkan, hem büyüğümüz ve hem de siyaseten çok şeyler öğrenebileceğimiz önemli bir tecrübedir” dedi.

SICAK ORTAM

Eski MKYK Üyesi Orhan Bozkurt ise, Hüsamettin Cindoruk'un birleştirici özelliği ile Demokrat Parti'nin yeniden Türkiye'nin idaresinde hak ettiği yere geleceğini söyledi. Bozkurt, “Demokrat Parti’ye Türkiye’nin ihtiyacı zaman geçtikçe daha da zaruret halini alıyor. Artık devlet yönetimi gerçek sahiplerine teslim edilmeli” dedi. Öte yandan Cindoruk'un çok yakından tanıdığı Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi'nin damadı olduğunu söyleyen Bozkurt'la konuşan Cindoruk, “Sen bize akraba geliyorsun” şeklinde espiri yapması uzun süre gülüşmelere sebep oldu.

YILDAZ'A ÇOK İŞ DÜŞECEK

Hüsamettin Cindoruk ise, “Demokrat Parti'de yeni ve heyecanlı bir dönemden geçiyoruz. Güzel gelişmeler olacak. Sadece her şeyin zamanını bekliyorum. Ziyaretinizden çok memnun kaldım. Veli Bey başarılı bir ilçe başkanıdır. Genç yaşına rağmen iyi işler yaptı. Yeni dönemde de kendisine Demokrat Parti'de çok iş düşecek. Orhan Bey ve Kamil Bey de bu teşkilat için çok önemli isimler. Yapacak çok işimiz var” diye konuştu."


Belirtiyorum.com haber sitenizin aynı haberi kamuoyuna yansıttığı şekli ise şu şekildedir;

“KÖRFEZ DP, CİNDORUK’U ZİYARET ETTİ

Orhan Bozkurt ve Kamil Şener'le birlikte Ankara'da ziyaretlerde bulunan DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk ile görüştü.

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, önceki gün partisinin genel başkanı Hüsamettin Cindoruk'u makamında ziyaret etti. Yıldız'a bu ziyaretinde eski MKYK Üyesi Orhan Bozkurt ve eski ilçe yöneticilerinden Kamil Şener de eşlik etti. Cindoruk'a İzmit'in sembolü pişmaniyeden hediye eden ilçe başkanı Veli Yıldız, Cindoruk ile birlikte yeni bir döneme girdiklerini ve oluşumun tamamlanmasının ardından Demokrat Parti'nin Türkiye'de yeniden iktidara geleceğine inandığını vurguladı.”


Bu haberlerin ardından “Baba-Oğul gibi” yansıtılmaya çalışılan DP Körfez İlçe Başkanı veli Yıldız’ın Hüsamettin Cindoruk’un genel başkanlığındaki genel merkez yönetimince görevden alınması karşısında ise “BABADAN OĞULA KÖTÜ SÜRPRİZ” söylemlerine yer verilmeye başlandı.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör: Metehan OĞUZ
 
Etiketler: “BABA”DAN, “OĞUL”A, KÖTÜ, SÜRPRİZ,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
87
73
1
3
28
32
2
Fenerbahçe
85
85
1
4
27
32
3
Trabzonspor
52
54
12
4
16
32
4
Rizespor
48
43
12
6
14
32
5
Beşiktaş
48
42
12
6
14
32
6
Kasımpasa
46
55
12
7
13
32
7
Başakşehir
46
42
12
7
13
32
8
Sivasspor
44
38
10
11
11
32
9
Alanyaspor
42
41
10
12
10
32
10
Antalyaspor
42
36
10
12
10
32
11
A.Demirspor
40
48
10
13
9
32
12
Samsunspor
38
36
14
8
10
32
13
Ankaragücü
37
40
11
13
8
32
14
Kayserispor
37
36
12
10
10
32
15
Konyaspor
36
34
12
12
8
32
16
Hatayspor
33
36
13
12
7
32
17
Gaziantep FK
31
35
17
7
8
32
18
Pendikspor
30
36
16
9
7
32
19
Karagümrük
30
35
16
9
7
32
20
İstanbulspor
16
25
21
7
4
32
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı