Körfez Yarımca Panayırı cansız başladı
Körfez’de iki ayrı noktada 3 gün devam edecek olan Panayır Günleri, Körfez Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.
09 Ağustos 2019 - Cuma 02:23

Panayır Günleri, Ağadere Caddesi girişinde yapılan törenle başladı. Mehteran takımının yer adlığı açılışta konuşan Başkan Vekili İbrahim Çırpan, esnafın da talebi ile ikinci kez panayır başlatıldığını ve bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Başlatılan panayır günleri 8-9-10 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Panayır günleri, Yarımca’da Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, Petkim Park Siteleri önü ile Körfez Belediyesi ve Petkim Orta Okulu önünde, Tütünçiftlikte’te Ağadere Caddesi’nde yapılıyor.

3 gün boyunca belirtilen noktalarda yol araç trafiğine kapatılacak ve esnaf caddeyi ürünlerini koymak için kullanabilecek.

İLK GÜN YARIMCA'YA İLGİ YOKTU

Panayırlarda hemen açılış sonrası Tütünçiftlik'te bir canlılık yaşanırken Yarımca'dakine vatandaşlar ilgi göstermedi. Katılımın çok az olduğu Yarımca'da stantları gezen insan sayısının nerdeyse bir elin parmakları kadar olması şaşakınlık uyandırdı. 

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...