Onur öğretmen son yolculuğuna uğurlandı
Uzun yıllar Gebze’de çalışan matematik öğretmeni tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefat etti.
23 Şubat 2023 - Perşembe 22:57

Gebze’de çalışırken kısa süre önce Didim Yenihisar Anadolu Lisesine atanan neşeli, babacan ve öğrencilerinin sevgilisi matematik öğretmeni Onur Karakaya yaklaşık 3 ay kadar önce beyninde tümör olduğunu öğrendi. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmeye başlayan Onur öğretmen hayata tutunamadı.

Onur öğretmen için ikamet ettiği Gebze Mutlukent’teki evi önünde komşularından helallik alındıktan sonra Mutlukent Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından defnedilmek üzere memleketi Ordu’nun Mesudiye ilçesine götürüldü.

Cenaze törenine 24. Dönem CHP Kocaeli Miletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Eğitim-İş 2. Nolu Şube Başkanı Bülent Metin, Eğitim-İş 1 Nolu Şube Eğitim Sekreteri Coşkun Sarı, Eğitim Sen üyeleri, Briç Spor camiası üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Cenaze töreni ardından eşi Nermin Karakaya ve Diş Hekimi kızı İlke Karakaya Kabar ile Avukat kızı Damla Başak Karakaya taziyeleri kabul ettiler. 

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...