Başkan Özsoy: NAS NEREDE?
Saadet Partisi Gölcük ilçe başkanlığı dün akşam Ağustos ayı ilçe divan toplantısını Eğitimci - Yazar Ekrem ŞAMA’nın katılımıyla yoğun bir şekilde gerçekleştirdi.
29 Ağustos 2023 - Salı 12:03

İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’un açılış konuşmaları ile başlayan program birim başkanlarının sunumlarıyla devam etti ve Ekrem ŞAMA’nın sunumlarıyla son buldu.

BAŞKAN ÖZSOY “NAS NEREDE”

"Kıymetli teşkilat mensuplarımız, seçimden önce yapmış olduğu açıklamalarda “Faiz Amerika’da, Avrupa’da yükselebilir ama Türkiye’de yükselmez” diyen Sayın Erdoğan yine “ben iktidardayken faiz hep düşecek” açıklaması yapan Sayın Erdoğan bizi acaba iktidarda başkaları mı var sorusuna maruz bırakıyor.

Faize karşı kılıç kalkanla mücadele edenler ne oldu da yelkenleri suya indirdiler. Bir müslüman olarak nas’lar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim sözünü hatırlatıyor bir kez daha sormak istiyorum hüküm nerede? Nas nerede?

“TEŞKİLATIMIZ SEÇİMLERE HAZIR”

Gerek 14 Mayıs seçimleri gerekse 28 Mayıs seçimlerinde görmüş olduk ki Saadet Partisi kadroları en başarılı çalışmayı ortaya koymuştur. 53 yıllık Siyasal hayatın başarısını her seçimde olduğu gibi Allah’ın izniyle önümüzdeki yerel seçimlerde de göstereceğiz. Teşkilat olarak en dinamik yapıya sahip olan Saadet Partimizin teşkilatları yarın seçim olcakmış gibi hazırdır”

dedi.

Konuşmalarına devam eden ilçe başkanı Mustafa ÖZSOY Gölcük Belediyesi’ni eleştirdi.

“SÖZLERİNİ UNUTTULAR”

“2019 yerel seçimlerinde bol keseden vaat verenler ne oldu da sözlerini unuttular. Gölcük’ün trafik sorununu rahatlatmak için battı çıktı yapılacaktı, sanırım daha önemli projeler olduğu için ertelendi. Park, bahçe süslemesinden başka bir şey yapmayan belediye körfez ilçeleri arasında Gölcüğü en geri sırada bırakmayı başarmış durumda. Nasıl olurda depremin merkez üssü olan Gölcük yardımların oluk oluk aktığı Gölcük  bir adım dahi leriye gidemez gerçekten akıl tutulması yaşıyoruz.” Dedi.

Programda konuşmalarını gerçekleştiren ilçe sorumlusu Bülent YILDIZ:

“Gölcük çalışmaları ile diğer ilçelerimize örnek oluyor, Genel seçimlerde ki başarısıyla da ön plana çıkan Gölcük ilçemiz takdirleri topluyor. Mahalle teşkilatından İlçe yönetimine kadar her bir kademe eksikiz ve düzenli çalışmalar sergiliyor

İnşallah bu çalışmaların meyvesi de önümüzde ki yerel seçimlerde alınacak.” Dedi.

Program Eğitimci-Yazar Ekrem ŞAMA’nın “Geçmişten Günümüze Türkiye” adlı eğitimiyle son buldu.

 

 

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...