Duayen eğitimci Vezir Ekinci vefat etti
Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan duayen eğitimci Vezir Ekinci hayatını kaybetti.
16 Kasım 2023 - Perşembe 20:12

Uzun yıllardır  Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde ikamet eden emekli öğretmen, Körfez İlçe Milli Eğitim eski Şube Müdürü ve eski Halk  Eğitim Müdürü Vezir Ekinci, 68 yaşında hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirmesi sonucu İzmit'teki özel bir hastaneye kaldırılan Vezir Ekinci, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 1994 yılında DSP'den Körfez Belediye Başkan adayı olan Ekinci, emekli olduktan sonra bir kenara çekilmeyerek uzun yıllar Körfez Sürücü Kursu Müdürlüğü yaptı. Aynı zamanda çeşitli yerel gazetelerde ve internet sitelerinde köşe yazarlığı da yapan Ekinci Kocaeli'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan aslen Artvinli bir eğitimciydi. Birçok kitap çalışması bulunan ve Körfez'in sevilen isimlerinden biri olan Ekinci'nin vefatı kentimizde, eğitim camiasında ve Artvinlilerde büyük üzüntü yarattı. 

Gazeteci Bülent Ekinci'nin amcası olan Vezir Ekinci'nin cenazesi yarın (cuma) Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde bulunan Kemal Sadi Şirin Cami'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Belirtiyorum.com İnternet Gazetesi ekibi olarak Vezir hocamıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...