Uluslararası Tales Matematik 1. Aşama Sınavı İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi’nde Yapılacak
Kentimizin başarılarıyla tanınan okullarından Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Tales Matematik Grubu 1. Aşama Sınavına ev sahipliği yapacak.
16 Aralık 2023 - Cumartesi 00:20

Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam danışmanlığında Kasım ayından beri çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Tales Matematik grubu ile 8-9 Mart 2024  tarihinde yapılacak olan 1. Aşama Sınavına da ev sahipliği yapacak .

ÖĞRENCİLERİMİZ MATEMATİK YARIŞMASI İÇİN AZİMLE ÇALIŞIYORLAR

Okul Müdürü Mehmet Çelebi; “Okulumuz tarihinde ilk kez bir uluslararası matematik yarışmasına ev sahipliği yapacak. Doğru motiveyle öğrencilerimizden gelen istekler doğrultusunda Uluslararası Tales Matematik Yarışması için ciddi bir katılım sağladık. Bu bağlamda emeği geçen ve yaptığı çalışmalarla öğrencilerimize büyük motivasyon kaynağı olan  matematik öğretmenimiz Gürkan Karaçam’a ve yoğun bir hazırlık çalışmasını göze alarak kasım ayından beri azimle çalışan öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Yahya Kaptan Anadolu Lisesi olarak önümüzdeki süreçte TÜBİTAK Matematik Olimpiyatlarında da varlık göstererek akademik anlamda başarılarıyla şehrimizin öne çıkan liselerinden biri olmakta kararlıyız. Ayrıca CATCH MAT, Şifrelerle Matematik Yarışmasındaki 7 haftalık mücadelemizde devam etmektedir” dedi.

İzmit Yahya Kaptan Anadolu Lisesi ögrencilerinin ve danışmanları olan Matematik Öğretmeni Gürkan Karaçam’ın şimdiden yoğun bir şekilde sınava hazırlık yaptıkları ve başarılı olmalarının beklendiği ifade ediliyor. 

Sağ üst butonu tıklayarak geri dönebilirsiniz...