Yazı Detayı
23 Ağustos 2022 - Salı 08:12
 
Yaratılışın Sırları
Ecem Münire DİPDAĞ
ecemdipdag876@gmail.com
 
 

Yapacağım İSTATİSTİKSEL DELİL, peygamber mucizelerinin kanıtıdır. Hiç Kızıldeniz'in Hz.Musa tarafından yarılıp yarılmadığını veya Hz.NuhTufanı'nın gerçekliğini SORGULADINIZ MI? Şimdi yeni bir FİKİR içeren bir GÖNDERİ paylaştığınızı düşünün. Diyelimki yeryüzüne şu ana kadarki gelen insan sayısı kadar yani 115 MİLYAR TAKİPÇİNİZ var. Bu gönderiyi 10 da biri görür, görenlerin 10 da biri beğenir, beğenenlerin 10 da biri yorum yapar ve yorum yapanların 10 da biri bu fikri benimser ve aktarır. Yani 10 MİLYON kişi fikrinizi BENİMSER. Şu an yeryüzünde 1,5 MİLYAR Müslüman var. Yani tahminimden 150 kat fazla. Yeni bir fikir sunun ortaya. Ki o kadar takipçiniz bile yok. Müslümanların sayısı şu anki ateistlerden daha az belki ama 1,5 milyarlık bir sayı bile benimsenme istatistiğinin çok büyük olduğunu gösterir. İnsanlar şu an olduğu gibi, geçmişten beri hep yeni fikirlere muhalefettirler. Huylu huyundan vazgeçmez. Muhalefet olmak, insan fıtratında vardır. Apaçık bir MUCİZE görmeden asla inanmazlar. ALLAH'LA mı konuştun yada sen de bizim gibi insansın deyip, yeni fikirlere asla inanmazlar. Bu istatistiği iyice düşünüp, anladıysanız, geçmişte peygamberlerin gösterdiği birçok MUCİZELER olduğunu  tahmin edebilirdiniz. APAÇIK MUCİZELER olmadan Hz.Adem'den beri HAK DİNLER bu kadar çok yayılamazdı. Belki şu an niye MUCİZE yok diye düşünüyorsunuzdur. EVRENİN ilk başlangıcındaki genişleme hızıyla şu anki genişleme hızı da aynı değil. Düzen kurulurken MUCİZELER olur, KIYAMETE az kalmışken değil. O kadar MUCİZELER de yaşanmış olsa, ateistlerin sayısı Müslümanların sayısından fazladır. Zaten bunu da bu istatistik gösteriyor. Bu fazlalık olsa bile, gerçek olan birşey var. O da MUCİZELERİN VARLIĞI. Görmek için bakan anlar, bakmak için gören anlamaz.

Allah'ım YARATICI sıfatının gereği tüm evreni, kendi parçaları olan RUHLARDAN yarattı. Allah'ın emirleri doğrultusunda hareket eden bu RUHLARDAN sadece insanların ve cinlerin ruhları SINIRSIZ irade ile yaratılmıştır. ALLAH, bu kendisine en yakın olan parçalarından, kendisini APAÇIK GÖRMEDEN sevecek ruhları tespit etmek için kendi AKLI olan LEVH-İ MAHFUZ kitabını yazmaya başladı. Tüm kainat başlangıcından kıyamete kadar bu kitaba meydana gelen herşeyiyle 6 GÜNDE yazıldı. Yani LEVH-İ MAHFUZ kitabı 6 GÜNDE yazıldı. Allah,  SINIRSIZ İRADE vermiş olduğu insanları ve cinleri SINADI ve tüm herşeyiyle bu kitaba yazdı. LEVH-İ MAHFUZ, ALLAH'IN İLİM SIFATINI oluşturdu. İnsanlar ve cinler, Allah istediği için kötülük yapmıyorlar, yaptığı kötülüğü Allah zamanı bizlerden çok daha hızlı gördüğü için SINAMASININ sonucunda ÖĞRENİLMİŞ bir bilgi olarak bilmektedir. Biz yaratılmışlar zamanı çok yavaş yaşarız. Allah, geçmişi geleceği ve TÜM ZAMANLARI, AYNI ANDA ve HER ZAMAN görür. KIYAMETE kadarki OLACAK OLAN DEĞİL, OLMUŞ OLAN herşeyi içeren LEVH-İ MAHFUZ kitabının yazımı bittikten sonra Allah'a yakınlaşmış parçaları için CENNET, Allah'tan uzaklaşmış parçaları için CEHENNEM yaratılmıştır. AHİRETTE yaşanılacak olanlar dahil şu an ve her zaman ALLAH'IN GÖZLEMİNDE yaşanmıştır ve yaşanmaya devam etmektedir. ALLAH, ZAMANDAN daha hızlı olduğu için, zaten bunları kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'de yaşanmış olduğu için yaşanmış gibi GEÇMİŞ ZAMAN ifadeleriyle anlatmaktadır. Zamandan yavaş olan biz yaratılmışlar için şu an CENNET VE CEHENNEM daha kurulmamıştır. Ama ALLAH için çoktan yaşanmıştır ve yaşanmaktadır. Peygamberlerin bir kısmı ve MELEKLER şu an YERYÜZÜ OLAN EVRENİN sonundaki 7 KAT GÖKLERDE bulunmaktadır. KIYAMETTE ALLAH, ARŞI, KÜRSÜSÜ ve LEVH-İ HAHFUZ dışındaki herşey yok olacaktır. İlahi Bilgi Kodları olan RUHLARIN TÜMÜ bu LEVH-İ MAHFUZ'UN içinde, AHİRETTE tekrar diriltilecek olan BEDENLERİNİ bekleyeceklerdir. AMEL DEFTERİMİZ olarak da LEVH-İ MAHFUZ'UN bizimle ilgili olan parçası AHİRETTE bize verilecektir. Bu İMTİHANIN nedeni, AHİRETTE yaptıklarımızı inkar etmememiz içindir. Peygamber Efendimiz Miraç Gecesi Allah'ın izniyle ZAMANIN HIZINI AŞIP, şu an bizim için daha kurulmamış fakat Allah için kurulmuş ve hatta yaşanmakta olan CENNET ve CEHENNEMİ görmüştür. CEHENNEM, yeryüzü olan şu anki evrenin, CENNET ise evrenin sonundaki 7 kat göklerin kıyamet ile dönüştürüleceği yerdir.

RUH, yaratılmış bilgi kodlarıdır. Evrendeki KARANLIK ENERJİ ve KÜTLEÇEKİMİ de RUHTUR. Varlığa KÜTLE ve HACİM kazandıran şeydir RUH. ELEKTRONLARIN saniyede 7 KATRİLYON TUR dönmelerini sağlayan da RUHTUR. Herşeyin RUHU vardır. RUH; enerjinin, BİLGİ KODLARI ile maddenin şeklinde ve büyüklüğünde, tüm görüntüsüne ve tüm hacmine SİRAYET ETMİŞ halidir. FREKANSLARINI göremediğimiz için GÖRÜNMEYEN dediğimiz varlıkların da RUHLARI vardır. RUH, 5 BOYUTLU evrenimizdeki EVREN ile ZAMAN arasındaki BOYUTTUR. Sadece ALLAH'IN izin verdiği RUHLAR, maddeden yani 3 BOYUTLU dünyasından ayrılabilir. RUH, şekli varlıklarla aynı olan, hologramsal İLAHİ YAZILIMLARDIR. RUH, varlıkların içindeki KARANLIK ENERJİDİR yani SİCİMLER BÜTÜNÜDÜR. Biz insanlar olarak RUHUMUZUN, 3 ilave bileşeni vardır. AKIL, VİCDAN (İRADE) ve SEVGİ. Aslında RUHLAR da, herşey gibi SOMUT ve GÖRÜNÜRLER ama biz onların FREKANSLARINI göremediğimiz için SOYUT VE GÖRÜNMEYEN diyoruz.

ZAMAN var olmasaydı, yaratılanlar da var olmazdı. ZAMAN, ALLAH'IN ilk yarattığı ve yaratılmış EN ÜST boyuttur. UZAY ve IŞIK HIZI, zamanı BÜKEMEZ. Zamanda GEÇMİŞE VE GELECEĞE YOLCULUK imkansızdır. Çünkü geleceğe yolculuk yaptığımızı zannetsek de, yine ALLAH'IN katındaki zaman DEĞİŞMEZ. IŞIK HIZINA ulaşırsak, zamanı AŞAMAYIZ. Çünkü ışığın da bir BAŞLANGIÇ NOKTASI vardır ve aslında IŞIK HIZI, ZAMANIN HIZIDIR.

Bütün EVREN hayatını bir VİDEO yapsak, o videoyu en kısa video yapacak şekilde HIZLANDIRSAK, en kısa olarak 6 GÜNE SIĞDIRABİLİRİZ. Bu hesaplama için de evrenin en YAVAŞI ELEKTRONU ve en HIZLISI IŞIĞI standart almalıyız.

ALLAH'IMIZA İMAN yetmiyor sadece ALLAH'IMIZIN RIZASI için. Neden mi? Şeytan, ALLAH'A İNANIYORDU. Ama KİBİRLİYDİ. İşte bu yüzden; Şeytan, Ateist değil MÜNAFIKTIR. Şu halde, insanlara şaşırıyorum. Şeytan bile ALLAH'A inanırken, siz ne kadar aklınızla NEFSİNİZE uyup, KİBİRE kapılıp, ALLAH'I yok sayıyorsunuz. CİNLERE, MELEKLERE masal diyorsunuz. Sadece GÖREBİLME ALGINIZ olmadığından, görmediklerinizi GÖRÜNMEYEN diye nitelendirmişsiniz. GÖRÜNEN ve GÖRÜNMEYEN diye bir AYRIM YOK. O FREKANSLARI algılayamıyorsunuz sadece. Halen CİNLERİN ÇARPTIĞINA ve MUSALLAT OLDUĞUNA inanıyorsunuz. Halbuki sadece ALLAH çarpar. ALLAH'A ŞİRK koşmuş oluyorsunuz. Bi düşünün bakalım niye musallat oluyorlar size. Herşey ALLAH'IN DİLEMESİYLE olur. ALLAH'IM şunu diyor size "Normalde görmediğiniz halde şu an bu CİNLERİ görüyorsunuz. BÜYÜLERİN etkisini görüyorsunuz. Ama ALLAH'I niye göremiyor ve tam olarak inanmıyorsunuz" CİNLER ve BÜYÜLER kalbinde SAĞLAM İMAN olan insanlara ETKİ etmezler. PEYGAMBERİMİZE de büyü yapıldı ama TUTMADI. Tuttuğunu iddia edenler BÜYÜ MİSYONERLERİ olan SİYONİST YAHUDİLERDİR. Uykuda KABUS gördüğünüzde ne yapıyorsunuz uyanmak için? Ya UYKUDA olduğunuzu hatırlıyorsunuz yada GÖZ KAPAKLARINIZI açıyorsunuz. CİNLERİ gördüğünüzde, ALLAH dışındaki herşeyin sadece HAYAL olduğunu hatırlayınız ve UYANIN artık. Sizi UYUTMALARINA izin vermeyin. ALLAH'IM HERŞEYE KADİRDİR. Muskalardan, türbelerden, hocalardan UMUT beklemeyin. KURAN-I KERİM'DE ayette söylediği gibi, sizin o Kitap'tan ve Peygamberimizden başka hiçbir REHBERE ihtiyacınız yoktur.

Cennet ve Cehennem olarak adlandırılan Ahiret yurtları aslında şu anlamı taşırlar: Cennet yani RAHMET YERİ, Cehennem yani RAHMETTEN KOVULMA YERİ. Bu tüm kainatın sahibi ve tek gerçek olan Allah'ımızın rahmetinden kovulmaktan büyük CEZA, O'nun RAHMETİNİ kazanmaktan ve O'nu GÖREBİLMEKTEN büyük ÖDÜL olamaz. Siz yalan dünyada çektiğiniz her SIKINTI için ALLAH'A isyan ettiniz. ALLAH olsaydı, bu kadar sıkıntı olur muydu dediniz. Allah her an MUCİZE yaratır. Ama biz insanlar kör olduğumuz için göremeyiz o mucizeleri. Siz de görmediniz YARATILIŞLARDAKİ mucizeleri. Hep "ARMUT PİŞ, AĞZIMA DÜŞ" atasözündeki gibi yaşadınız. Vücudunuzdaki en büyük mucize olan AKLINIZI kullanamadınız. SIKINTISIZ bir dünya olsaydı, imtihan olur muydu veya isyan eden sizler bu dünyanın CENNET olmasını hakeder miydiniz? Her kötülükte kıyamet kopsaydı, Habil Kabili öldürünce, kıyamet kopardı ve insanoğlu hiç varolmazdı. İnsanlar 1 sabreder, Allah'ım 1000 sabreder. O zaman da insanlar sadece "ALLAH'IM KURTAR" diye dua ederler. Salgın zamanlarında Amerika dahil kiliselerde bile KURAN-I KERİM okutulan günler gibi. Siz insanlar, Allah'ın ne zamana kadar sabredeceğini bilemezsiniz. Allah, kimseyi yapmadıklarından ötürü yargılamaz. Herşeyi YAZILDIĞI için yapmıyoruz. YAPTIĞIMIZ için yazıldı. Size kalmış anlayıp anlamamak. Anlamak isteyene zaten ispata gerek yok. Zaten paylaşımlarımı sizin gibi yüzde 100 kör olan insanlar için yapmıyorum. Akıllarında ufacık şüphe olanlar için yapıyorum. ANKEBUT SURESİ 2'nci Ayette şöyle der: "İnsanlar, "İNANDIK" demekle İMTİHAN edilmeden bırakılacaklarını mı zannederler." Hep şu şekilde DUA edin: "ALLAH'IM eğer CEHENNEMDEN korktuğum için ibadet ediyorsam beni cehenneminde yak. Eğer CENNETİN için ibadet ediyorsam beni cennetinden mahrum bırak. Eğer senin RIZAN için ibadet ediyorsam, beni ebedi CEMALİNDEN mahrum etme Allah'ım."

CENNET olmasaydı KÖTÜ BİR İNSAN mı olacaktınız veya bu dünya hayatını doyasıya yaşamak mı isteyecektiniz? HAYVANLAR ne yapsın? Onlar da insanlar gibi eğlenemiyoruz diye, İSYAN MI ETSİNLER?

Allah'ın imtihanı işte bu kadar zordur. HZ.EYYUB'UN kıssasını açın okuyun. Allah'ın en sevgili kulu olan PEYGAMBERİMİZİN 7 çocuğunun içinden, oğullarının hepsinin daha BEBEKLİK yaşındayken VEFAT ettiğini biliyor musunuz? Kolay bir imtihan olsaydı, evren hiç yaratılmazdı.Yaratılmasaydınız bunları bile düşünemeyecektiniz. 100 yıla yakın ömür yaşıyorsunuz, sonra da hiç yaratılmamış olsaydınızki halinizden daha beter bir hale dönüyorsunuz. İnsanlar olayı sadece cennet ve cehennem olarak görüyorlar. Allah'ı görmekten daha büyük bir ödül, Allah'ın rahmetinden kovulmaktan daha büyük bir ceza olamaz ki; üstelik bu kadar sonsuz merhametli bir varlık olmasına rağmen. Demekki hatayı Allah'dadeğilde insanlarda aramak lazım. KÖTÜLÜĞÜ ALLAH YARATMADI. Kör olarak dünyaya gelen bir insan niye şansız diyorsunuz. Hayvanlar ne yapsın, ya bitkiler. Onlar bu dünyayı hiç yaşayamıyorlar. Ne yapsın onlar da mı isyan etsinler. İnsanoğlunun yaratabildiği hiçbirşey yokken, halen evrenin TESADÜFEN varolduğunainanabiliyorya insan, şaşırıyorum. İLAHİ BİLİM anlaşılması çok zor bir bilimdir. Aslında herkesin Hz.Adem'den beridir olan HAK DİNİNE aynı zamanda İLAHİ BİLİM olarak da bakmaları lazım. RUHLAR, AKIL ve Allah'ımızın kelamı KURAN-I KERİM, İLAHİ BİLİMİN mucizeleridir. Allah, İBADETLERİ ve BİLİMİ, insanların İYİLİĞİ İÇİN yarattı. Kendi ihtiyacı olduğu için değil. İNSANİ BİLİMDE İCAT ettiğimizi zannettiğimiz herşey, İLAHİ BİLİMİN KEŞİFLERİDİR. Evreni keşfettikçe, ALLAH'I daha iyi anlayabileceksiniz.

 
Etiketler: Yaratılışın, Sırları,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı